atelierix.dk
instagram: @atelierix

Ventetid

VENTETID, VENTETID….

Skrevet af atelier d. april 11, 2020. Uploaded i Blog.

I disse tider giver sætningen “tiden flyver afsted, når man har det sjovt”  ikke rigtig mening. Alt imens vi finder glæde og støtte hos vores familier og venner, savner vi vores butik mere end nogensinde før. For os er alle besøgende i butikken mere end bare kunder. I er en udvidet familie, og vi sætter stor pris på alle og enhver – især i disse mørke tider.
Om det er fredagsøl eller bare de små samtaler, der gør at vi lærer jer bedre at kende, tæller for os lige meget. Vi glæder os til igen at kunne hjælpe jer med at finde de fedeste produkter, der matcher lige præcis jeres stil og vise alt, hvad vi har lært. Det kan i al’ sin enkelthed formuleres til én sætning: Passion for fashion! 

Vi må desværre se os nødsaget til at holde butikken og dermed også webshoppen lukket indtil d. 10. maj 2020. Derfor bruger  vi lige nu tiden på at reflektere og finde ud af, hvordan vi som team kan gøre oplevelsen for jer endnu bedre hos Atelier IX. Vi værdsætter jer alle og ser frem til en normal hverdag, hvor vi igen stræber efter at yde byens bedste service.

Virtuelle krammere til jer alle! 
Pas på hinanden til vi ses igen..

Skriv en kommentar

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen