les deux ruster op til foråret

Plein Soleil

Januar. Håndbremsen er trukket efter en sindssyg julehandel. Vejret er gråt og det er skide koldt. Trafikken i butikkerne bliver skabt af det udsalg, som hjælper os af med de resterende efterårsvarer. Så nu er der så småt plads til alle de nye forårskollektioner. Derfor har vi valgt at give jer et sneakpeek af den nye Les Deux kollektion ‘Plein Soleil’, som betyder ‘Fuld Sol’.

Det betyder, at der blandt flere af produkterne er skruet lidt op for de lyse farver. Det giver nogle super fede kombinationsmuligheder til de klassiske Les Deux suit pants. 

På billederne herunder har vi smidt Mathias i den nye Lens T-Shirt, som er symbolet på minimalisme. T-shirten er lavet i 100% bomuld og med det ikoniske tricolore broderet i nakken. Det er en klassisk t-shirt, der kan parres med forskellige stilarter. T-shirtens samlede alsidighed gør det muligt at bære den hele året. Tilføj den nye version af deres baseball cap for et mere afslappet look.

 

 

Como combination

Vi har også kombineret den klassiske como suit pants i navy blå med den nye udgave af deres como bomber jacket. Det enkle sofistikerede design gør den praktisk til enhver sæson. Bær den eventuelt med en hvid skjorte som Mathias, eller med en hvid t-shirt og et par fede jeans. Uanset hvad du vælger, vil du ende med et super skarpt look.

 

SHOE THE BEAR 

Den hvide Cole sneaker fra SHOE THE BEAR er den ultimative og tidløse lædersneaker. Med minimalistiske detaljer og uden kompromis på komforten. Brug Cole til din hverdagsgarderobe eller sammen med et par dresspants til finere lejligheder.

 

ATELIER IX @ INSTAGRAM

atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix

Atelier IX
 • Jernbanegade 17A
  6400 Sønderborg
  Danmark

 • Tlf.: +45 2537 8548

 • Email: info@atelierix.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke

© 2020 Atelier IX - CVR 39240262

Dankort, Visa, MasterCard
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen