Atelier IX er en herretøjsbutik som kombinerer kultur, et nøje udvalgt produktmix samt lige linier og skarpe detaljer!

Atelier IX er en modetøjs butik der sælger kvalitets herretøj til kvalitetsbevidste mænd. Hos Atelier IX arbejder vi på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod og klar til at sælge det nyeste og bedste modetøj til mænd. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores forretning.

Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Vi er beliggende i en gammel charmerende bygning på Jernbanegade 17. Det er præget af en varm og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle, der afspejler vores valg af stilarter. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vi står klar til at betjene dig. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig!

Søren Müller

Co-owner & Founder

Telefon: +45 25711910
E-mail: sm@atelierix.dk

MATHIAS KROG

Co-owner & E-commerce

Telefon: +45 61375654
E-mail: mk@atelierix.dk

ATELIER IX @ INSTAGRAM

atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix

Atelier IX
  • Jernbanegade 17A
    6400 Sønderborg
    Danmark

  • Tlf.: +45 2537 8548

  • Email: info@atelierix.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke

© 2020 Atelier IX - CVR 39240262

Dankort, Visa, MasterCard