Konfirmationsaften 2020

KONFIRMANDENS GUIDE TIL DEN STORE DAG

Kom med til vores konfirmationsaften, der bliver holdt onsdag 12.februar. For første gang vil vi prøve at holde en aften, hvor konfirmanden er i fokus. Denne aften bliver helt speciel! Vi har erfaret, at det ofte er forældrene, som præger hvilket udtryk junior skal bære på den store dag.

Der er mange forskellige trends i år, og netop det føler vi, at vi som kludehandlere gerne vil vise frem til jer. Vi er gået sammen med  SELECTED, og har i samarbejde med dem plukket de fedeste highlights fra deres forårskollektion. Vi har sammensat nogle sæt, som garenteret ikke skuffer. Vi har allieret os med Kasper Gitz, som til dagligt arbejder hos SELECTED. Han tager turen fra Århus til Sønderborg for at vise yderligere muligheder til konfirmanden.

Hele aftenen kommer til at forgå i hyggelige rammer og god stemning. Vi dæmper lyset, skruer lidt højere op for musikken og stiller lidt snacks/drikkelse til rådighed. 

Kunne du være interesseret i at deltage til dette event, så tag mor og far under armen og kom ned og meld jer til i butikken.
Bemærk at der vil være et begrænset antal pladser denne aften. Seneste tilmelding mandag d. 10/02.

INSPIRATION

Vil du allerede nu lade dig inspirere, så tag et kig: Se vores udvalg af jakkesæt

 

 

ATELIER IX @ INSTAGRAM

atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix

Atelier IX
  • Jernbanegade 17A
    6400 Sønderborg
    Danmark

  • Tlf.: +45 2537 8548

  • Email: info@atelierix.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke

© 2020 Atelier IX - CVR 39240262

Dankort, Visa, MasterCard