Foråret er lige rundt om hjørnet

Selvom det stadig regner og blæser derude som en anden orkan, så skader det ikke at forberede sig bare en lille smule på, hvad de absolutte musthaves er til din garderobe, når de første festivalsdatoer begynder er blinke ind på din smartphone. Ofte køber vi bare det vi står og mangler, men alligevel vil vi her forsøge at highlighte nogle af de items du bare skal eje. Nogen, fordi de er praktiske, andre fordi de bare er skide lækre!

 

Fritz Bumbag fra Casual Friday

Hvis ikke du allerede forrige år fik købt dig en skuldertaske, hvad enten du syntes, at det var for smart-i-en-fart, det var for turistagtigt eller noget helt tredje. Så kom over det! Casual Friday har lige leveret deres svar på, hvordan en maskulin skuldertaske skal se ud.
For det første har de optimeret størrelsen i forhold til mange andre på markedet. Her er der både plads til din iPad, tegnebog, et par bajere og endda en ekstra frisk T-shirt. Og ja! vi har selv prøvet.
De har beholdt den i et matsort look, så du stadig kan stå kniv skarpt i din yndlings sommerskjorte.

 

Relax Shadow Shirt fra SELECTED

Vi kommer ikke uden om, at et af sidste års mest populære trends var de kortærmede viskose skjorter. Måden de smyger sig på er bare med til at gøre forskellen. Det er såå lækkert! Derfor har tendensen ikke ændret sig særlig meget i år. Jovist, vi ser nogle nye udtryk, faktisk endda nogen som vi åbnede øjnene lidt op for lige inden årsskiftet, hvor vi nemt hev et ekstra lag på i form af de populære overshirts. Her så vi meget de store workerpockets på hvert bryst, hvilket vi også ser her på en af vores udvalgte favoritter til den kommende sæson.

 

 

 

DU KAN KØBE PRODUKTERNE LIGE HER

SELECTED | RELAX SHADOW SHIRT

CASUAL FRIDAY | FRITZ BUMBAG

 

photo: Oliver Saundry / @oscinematography

 

 

ATELIER IX @ INSTAGRAM

atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix

Atelier IX
 • Jernbanegade 17A
  6400 Sønderborg
  Danmark

 • Tlf.: +45 2537 8548

 • Email: info@atelierix.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke

© 2020 Atelier IX - CVR 39240262

Dankort, Visa, MasterCard
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen