Bosswik

Hvorfor har vi fået Bosswik i butikken?
Vi har i dag flere danske brands i butikken som Casual Friday, Les Deux og Tailored. Nu tilføjer vi endnu et. Derfor byder vi Bosswik bælterne velkommen hos Atelier IX.

Vi fører i dag brands som bliver nøje udvalgt, fordi de skal passe ind i vores lille univers. Netop det gør Bosswik både fordi de er dansk produceret, bæredygtige og af høj funktionel kvalitet – alt dette forenet i et moderigtigt læderbælte. 

Hvem er Bosswik?
Bosswik bælterne produceres i Danmark og er blevet det siden 1989, med tre generationers erfaring og passion for læderbæltehåndværk. 
Bælterne bliver produceret  i en kombination af godt håndværk hjulpet på vej af specialiserede maskiner.

Brandet har i længere tid haft samarbejde med italienske garverier med en lang og rig tradition i lækkert ekslusivt læder. De deler på samme vis som Bosswik en vision om det gode dyrevelfærd, hvor læderet blot er en rest af kødproduktion, og spildevandet fra garvningen bliver behandlet og ikke bare lukket ud i naturen.

Der bliver udelukkende brugt vegetabilsk garvet læder – et ægte naturprodukt. Det betyder at der kun bliver brugt garvestoffer fra naturlige ting som blade, kastanjer og mos. På den måde undgåes også skadelige tungmetaller og kemikalier.

Vi håber og tror på, at du vil vælge et Bosswik produkt næste gang du skal have opdateret gaderoben.

 

ATELIER IX @ INSTAGRAM

atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix
atelierix

Atelier IX
  • Jernbanegade 17A
    6400 Sønderborg
    Danmark

  • Tlf.: +45 2537 8548

  • Email: info@atelierix.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke

© 2019 Atelier IX - CVR 39240262

Dankort, Visa, MasterCard